Σχεδιασμός & Εκτύπωση Φυλλαδίων

Σχεδιασμός & Εκτύπωση Φυλλαδίων

Με υπευθυνότητα και οργάνωση επιτυγχάνουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα

Το διαφημιστικό φυλλάδιο είναι μια από τις πιο αποτελεσματικές τεχνικές μάρκετινγκ. Ένα διαφημιστικό φυλλάδιο πρέπει να τραβήξει την προσοχή του παραλήπτη, να τον κάνει να ενδιαφερθεί για το προϊόν ή την υπηρεσία, και τελικά να προκαλέσει κάποια δράση, είτε αυτό είναι να τηλεφωνήσει για παραπάνω πληροφορίες, ή να επισκεφτεί την ιστοσελίδα μας, ή ακόμη και να κάνει μια παραγγελία.

Αποτελεί μορφή διαφήμισης που σας δίνει τη δυνατότητα να απευθυνθείτε σε ευρύ κοινό με σκοπό να το ενημερώσετε για την επιχείρηση σας και τις υπηρεσίες που προσφέρετε. Είναι ένα αποτελεσματικό μέσο προώθησης των επιχειρηματικών σας δραστηριοτήτων και προσέλκυσης του κοινού. Τα διαφημιστικά φυλλάδια καταλήγουν στα χέρια των υποψήφιων πελατών είτε μέσω ταχυδρομείου, είτε ως ένθετα εφημερίδων, είτε μέσω της διανομής με το χέρι.

Η εκτύπωση διαφημιστικών φυλλαδίων, εντύπων και καρτών με offset εκτύπωση αποτελεί βασική εξειδίκευση για την Sales Prospect. Με έδρα Αγία Παρασκευή Αττικής διανέμουμε σε όλη την Αθήνα και στην Ελλάδα, από τη Κρήτη μέχρι την Θεσσαλονίκη και από τη Ρόδο μέχρι την Κέρκυρα.

Τηλεφωνήστε:

Φόρμα Ενδιαφέροντος